Contact


Belangrijke info aanschaf puppy
U heeft besloten een hond te kopen, het is voor u en uw hond van belang dat u de onderstaande informatie goed doorleest, zodat u er zeker van kunt zijn dat u en uw hond ook gelukkig worden met deze aanschaf.
Een hond heb je niet voor even, maar voor een groot deel van je leven. als u een hondje aanschaft, moet u er rekening mee houden dat u hier 12 tot 15 jaar aan vast zit. Een hond kost behoorlijk veel geld en niet alleen voor eten, snoep, speelgoed en verzorgingsartikelen. Maar ook bijvoorbeeld een bezoekje aan een dierenarts voor een inenting kost geld. Ook een hond kan ziek worden en het bezoek aan een dierenarts kan dan veel geld kosten. Houd hier rekening mee!
Als u een puppy aanschaft, is het belangrijk dat het hondje veel aandacht krijgt en er voldoende met het hondje wordt gespeeld. U kunt dus niet de hele dag weg zijn en alleen ’s avonds na het werk tijd aan de pup besteden. Een puppy, maar ook een volwassen hond moet 4 tot 5 maal per dag worden uitgelaten (dit wil dus niet zeggen dat als de pup zijn behoefte per ongeluk al in huis heeft gedaan, dat hij of zij niet meer hoeft te worden uitgelaten).
Ik hoop u hiermee in elk geval voldoende te hebben geïnformeerd, zodat u weet wat er allemaal bij komt kijken als u een hondje aan wilt schaffen.


Pauline 

Arendonk
Belgie
plientje@live.nl
Reacties

 1. Van harte gefeliciteerd met je 7 prachtige puppen!!! Dik compliment voor Wuschel en mooie kleur verdeling!!!! Veel geluk en plezier de aankomende 8 weken!! dat ze gezond en mooi mogen opgroeien!!!
  Groeten van ons allemaal
  Albert & Rene Cassy Cuando
  Djarré en Acun

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou graag willen weten wat een pup bij u kost. Mijn voorkeur gaat uit naar een reu

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Thea ,de puppy's van dit nest zijn al besproken.Begin 2015 verwacht ik weer een nestje.Voor verder vragen kunt u mij een privé bericht sturen naar mijn emailadres . plientje@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan u mij berichten als een reu pup heeft ?
  Eddy Roos
  eddyroos49@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo,
  Ik ben op zoek naar een oud Duitse herderspup voor mijn gezin. Verwacht u nog pups dit jaar?
  Groetjes
  ellie.kuipers@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts